Hirdetés

EKG funkcióval jön a Withings Move okosórája



|

A Withings újdonsága is kínál EKG funkciót, de sokkal kevesebbe került, mint egy Apple Watch.

Hirdetés

Az Apple Watch Series 4 egyik legfelkapottabb újdonsága az EKG funkció. Míg a pulzusmérő képes folyamatosan monitorozni, hogy milyen gyorsan ver a felhasználó szíve, addig az EKG funkció a szív elektromos aktivitását figyeli. Ebből kiderül, ha valakinek olyan rendellenes szívverése van, amely azonnali orvosi kivizsgálást igényel. A funkciót már életet is mentett egyébként az Apple felhasználói táborán belül. 

Hirdetés

Az új Apple Watch azonban nem olcsó, még Amerikában is 399 dollártól indul. A Withings a CES-re azonban egy sokkal olcsóbb alternatívát hozott. Az új Withings Move szintén rendelkezik EKG funkcióval, de csak 129,95 dollárba kerül majd, amikor a következő negyedévben megjelenik a boltokban. 

Az analóg számlap ne csapjon be senkit, az óra rendelkezik EKG funkcióval, ami a két oldal 30 másodpercig történő megérintésével aktiválható. Az eredményeket a Health Mate appba küldi az óra. 

A viselhető eszköz persze számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat és a napi tevékenységeket is követi, az alvással együtt. Sajnos pulzust nem mér, de így legalább egy évig bírja az akkumulátora. A feketében és fehérben létező óra 50 méterig vízálló. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.