Hirdetés

EKG-képes lesz a Samsung jövő évi okosórája



|

Elvileg a Galaxy Note 10 szériával egyszerre új Samsung okosóra is jön, EKG-képes viszont csak a jövő évi viselhető eszköz lesz.

Hirdetés

A Samsung a várakozások szerint piacra dobja majd a második-generációs Galaxy Watch Active okosóráját, 40 és 44 milliméteres méretekben. Sajnos azonban az elesést érzékelő funkcióra és az EKG-támogatásra még várnunk kell, ugyanis az FDA engedélye nem érkezett meg időben. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy csak 2020-ban jöhet olyan Samsung Galaxy Watch, ami már EKG-képes. 

Ami a Galaxy Watch Active 2-t illeti, a Samsung a pletykák szerint egyenesen három modellel áll elő hamarosan. Lesz egy LTE-képes, valamint egy csak WiFi-t és Bluetooth-t támogató kiadás. A harmadik változat az Under Armour márkajelzésével jön, sportos szíjakkal és 6 hónap MapMyRun-előfizetéssel. 

A következő Samsung okosórák rozsdamentes acél házat kapnak, bőr szíjjal, és elvileg már a megjelenéskor egyenesen négy színből lehet majd válogatni. 

Ha minden a szó-beszédek alapján megy majd, akkor a Samsung a Galaxy Watch Active 2-t augusztus 7-én, a Galaxy Note 10-et is leleplező Unpacked rendezvényen mutatja be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.