Hirdetés

EKG-t mér és mobilra szinkronizál a Withings új vérnyomásmérője



|

Itt a Withings új BPM Core vérnyomásmérője, amely messze nem átlagos.

Hirdetés

A Withings nevéről a legtöbb embernek a hibrid okosórák ugranak be, a cég azonban az utóbbi időben egyre inkább az egészséggel kapcsolatos termékekkel foglalkozik. Most például itt van az új BPM Core vérnyomásmérője,  amely nem csak EKG-képes, de mobillal is szinkronizál. 

Hirdetés

A maga kategóriájában a gyártó a legfejlettebb terméknek tartja a BPM Core-t, az ugyanis nem csak vérnyomást mér, de EKG-t is, és képes figyelmeztetni a rendszertelen szívritmusról. 

A komplex mérés eredményeit kevesebb mint 2 perc alatt megmutatja az eszköz, ami Európában 250 euróért kapható. Az Apple boltjai mellett a Withings hivatalos weboldaláról is beszerezhető. 

A beépített akkumulátor microUSB porton keresztül tölthető fel. Az eszköz maga pedig tökéletesen szinkronizál mindent a felhasználó okostelefonjával is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.