Hirdetés

Ekkor debütál az ASUS Zenfone 10, képet is kaptunk róla



|

A gyártó egy sokat eláruló közösségi médiás poszttal harangozta be az új prémium készüléket.

Hirdetés

Az izgalmas mobilos bejelentésekre többnyire az ünnepi nagybevásárlást felvezető őszi szezonban, vagy tavasszal szokott sor kerülni, az ASUS azonban tavaly mást stratégiát követett a Zenfone 9  csúcskészülékkel, és már nyáron megmutatta azt a közönségnek.

A jelek szerint pedig az utód Zenfone 10 esetében is hasonlóan alakulhat a forgatókönyv, a tajvani gyártó ugyanis nemrég elárulta, hogy mikor ejti meg a leleplezést, ugyancsak egy nyári napra tűzve ki a nagy eseményt.

Hirdetés

Az ASUS az Instagramon osztotta meg az alábbi képet, amelyből kiderül, hogy június 29-én, közép-európai idő szerint délután három órakor kerül sor a Zenfone 10 bemutatójára. A beharangozó egyben az újdonság első hivatalos renderét is megvillantotta, amely alapján a készülék előlapja kísértetiesen hasonlítani fog a tavalyi modelléhez.

A mobil tulajdonságait illetően viszont továbbra is csak tippjeink vannak. Még márciusban felröppent egy pletyka, hogy az ASUS feladhatja a Zenfone 9 legegyedibb tulajdonságát, a kompakt méretet, és a 10-es széria már egy 6,3 hüvelykes AMOLED panellel érkezik. Ami pedig a belsőt illeti, a számításokat valószínűleg egy Snapdragon 8 Gen 2-es csúcsprocesszor fogja végezni, 16 GB memóriával és 256/512 GB tárhellyel.

A madarak ezek mellett 200 megapixeles fő kameráról, 5000 mAh-s akkumulátorról és IP68-as por- és vízállóságról csiripelnek, vagyis a Zenfone 10 abszolút felveheti a versenyt a Samsung és a kínai márkák által dominált androidos piac zászlóshajóival. A készülék várható árát nemrég maga az ASUS szivárogtatta ki: egy hivatalos weboldalon elejtett megjegyzésből ítélve 749 dollárért (adók nélkül kb. 256 ezer forint) fog boltokba kerülni az alap tárhellyel szerelt kiadás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.