Hirdetés

Ekkor futhat be az Apple 27 hüvelykes mini-LED monitora



|

Újabb pletyka kapott szárnyra az Apple régóta várt monitoráról.

Hirdetés

Az elmúlt évek során visszatérő pletyka volt, hogy az Apple előáll egy 27 hüvelykes mini-LED monitorral. Mások mellett az egyik közismert szivárogtató, Ross Young többször is jósolt a megjelenítő kapcsán, eleinte 2022 nyarára várva a rajtot, majd később arról számolt be, hogy októberre halasztották azt.

Ebből pedig adta magát a feltételezés, hogy az almás cég októberi, Maceknek és iPadeknek szentelt termékbemutatóján végre leleplezik a monitort, ám Young most ismét rossz hírekkel jelentkezett.

Hirdetés

A szivárogtató az előfizetős Twitter-követőinek (Super Followers) posztolta, hogy a gyártásban fellépett csúszás miatt a cupertinóiak újabb halasztást eszközöltek, így leghamarabb 2023 első negyedévében, vagyis jövő január és március között futhat be a mini-LED-es periféria. A pletyka alapvetően hihetőnek is tűnik, mivel a 2022 őszére várt termékek között eddig más szivárogtatók sem említették a monitort.

Ha viszont előbb-utóbb tényleg megjelenik, az új panel valószínűleg a 27 hüvelykes Studio Display és a jóval drágább, 32 hüvelykes Pro Display XDR közé ékelődhet be a választékba. Az előbbi egy 5120 x 2880 pixeles felbontású IPS/W-LED monitor, az utóbbi pedig egy kifejezetten profiknak szánt 6K-s panel, IPS/Direct LED technológiával.

A mini-LED monitor 120 Hz-es képfrissítéssel, valamint pontosabb színekkel és nagyobb maximális fényerővel licitálhat rá a Studio Displayre, cserébe az ára is borsosabb lesz az azért kért 766 ezer forintnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.