Hirdetés

Ekkor jöhet az Apple Watch Series 7



|

Az Apple a bejelentéskor csak őszi megjelenést ígért, de most már talán többet tudunk.

Hirdetés

Az iPhone 13-mal és az iPadekkel együtt jelentette be az Apple a Watch 7-et, ami menetrend szerint idén ősszel debütál, de a szeptemberi eseményen a gyártó még nem volt kész megjelenési dátumot mondani. Egyelőre még mindig nem tudunk semmi hivatalosat, viszont Jon Prosser, a Front Page Tech írója több forrásra hivatkozva azt állítja, az előrendelés lehetősége akár már a jövő héten megnyílhat mindenki előtt.

Hirdetés

Az Apple-re szakosodott blogger szerint még a külföldi újságírók sem tudják, mikor kaphatják meg a tesztpéldányokat, viszont forrásaitól úgy értesült, a megjelenés október közepére várható.

Ezt támasztja alá az a feltehetően valóban a Hermès ügyfélszolgálata által kiküldött levél, amiben az Apple-lel együttműködő márka azt válaszolta egy felhasználónak, hogy a Watch Series 7 előrendelése október 8-án indul.

Az Apple Watch 7 szögletes ugyan nem lesz, viszont nagyobb kijelzőt kínál az elődeihez képest. Ára még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.