Hirdetés

Ekkor mutatkozhat be az iPhone 12, az idei Apple Watch és egy új iPad



|

Egy szivárogtató tudni véli, mikor tartja az Apple szokásos őszi eseményét - sőt, eseményeit.

Hirdetés

Az Apple néhány éve már tartja magát ahhoz, hogy szoftveres újdonságait a júniusi WWDC-n leplezi le, okostelefonjainak, táblagépeinek és okosóráinak utódjait pedig egy őszi rendezvény során mutatja be, pár héttel azok megjelenése előtt. Ha minden igaz, ez most sem lesz másképp, mert bár akadhatnak gondok a gyártással, és előfordulhat csúszás vagy készlethiány, nem telhet el év friss termékek nélkül.

Hirdetés

Egy megbízhatónak tartott szivárogtató, ihacktu azt írta, szeptember 8-án lesz az az előadás, amely keretében megismerhetjük az iPhone 12, az Apple Watch 6 és egy új iPad részleteit, majd október 27-én jön a következő, főszerepben az új iPad Prókkal, az első, Apple Silicon által hajtott Mac-ekkel, és talán az Apple Glass bejelentésével. Amilyen időket élünk, bármi változhat akár az utolsó pillanatban is, de tavaly szeptember 10-én volt ugyanez a rendezvény, így a nyolcadikai dátum simán lehet hiteles. 

Sok mindent hallottunk már az iPhone 12-ről: lehet, hogy töltő nélkül érkezik, harisnyázott kábelt tehetnek mellé a dobozba, és a méreteiről is pletykáltak már.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.