Hirdetés

Ekkora akkumulátort kaphat a Samsung Galaxy Note 10 Pro



|

45 helyett csak 25 wattos gyorstöltést kap az új csúcskészülék, az akkumulátora azonban már 4170 mAh-s lesz.

Hirdetés

A 91Mobiles újabb érdekes információkat ásott elő a Samsung Galaxy Note 10-ről és a Galaxy Note 10 Próról. Az SM-N975 modellszámú Galaxy Note 10 egy 6,4 hüvelykes Dynamic AMOLED kijelzővel és 128 GB tárhellyel érkezik majd, az akkumulátor kapacitása 4170 mAh lesz. 

Hirdetés

Az SM-N976 modellszámú Galaxy Note 10 Pro már 6,8 hüvelykes kijelzőt kap, az akkumulátora ugyanakkora, a tárhelye viszont 256 GB-ról indul alapból (és 1 TB is lehet). 

Előkerült az SM-N970 és az SM-N971 modellszám is, azt viszont még senki sem tudja, hogy ezek konkrétan mihez kapcsolódnak. Egyes tippek szerint talán a Galaxy Note 10e modellhez, de mások szerint ez nem igaz, főleg, ha van sima és Pro modell. 

Nemrég derült ki továbbá, hogy a Galaxy Note 10 Pro nem kap 45 wattos gyorstöltést, azzal a Galaxy A szériában újít a Samsung. A csúcsmodellnél be kell majd érni a 25 wattos töltővel (ami azért még mindig nagy előrelépés). 

A Galaxy Note 10 Pro dizájnban nagy változást hoz majd, ilyen téren viszont szinte mindent megmutattak a kiszivárgott, renderelt képek. Augusztus 10-én aztán a részletek is kiderülnek a bemutatón - legalábbis ekkorra pletykálják a bejelentést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.