Hirdetés

Ekkora akkumulátort kapnak a Samsung Galaxy Note 10 mobilok



|

Kiderült, hogy mekkora akkut és milyen felbontású kijelzőt kapnak a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ modellek.

Hirdetés

Egyre közeledik a Samsung Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ bemutatója, emiatt aztán nem meglepő, hogy minden nap érkezik valamilyen új információ a készülékekről. 

Hirdetés

Görög források szerint a sima Galaxy Note 10 furcsa módon apróbb visszalépést jelent majd az elődhöz mérten, ugyanis a 6,3 hüvelykes kijelzője csak FHD+ felbontású lesz, az akkumulátora pedig 3500 mAh-s. Maga a készülék 168 grammos. 

A Galaxy Note 10+ eközben 4300 mAh-s akkumulátort kaphat, a 6,8 hüvelykes képernyő pedig QHD+ felbontású lesz. Az alapmodell is 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezhet. Erre ráadásul hátlapi ToF szenzor is kerül majd a tripla kamerarendszer mellé. Színekből feketét, fehéret és ezüstöt lehet majd választani. 

Az S Toll mindkét modellnél támogatja majd az érintés nélküli gesztusvezérlést, illetve hangalapú visszajelzést is ad jegyzeteléskor. Az előlapi kamera éjszakai módot kap, a zoom audio funkció pedig a kiszemelt területre irányítaná a hangot, vagyis a felvételt. 

A két modell 25 és 45 wattos gyorstöltést kapna, ezt viszont a gyári adapter egyiknél sem támogatja majd. A Bixby-gomb pedig tényleg távozik oldalról. Mindezt állítólag egy nagyon megbízható forrás árulta el, de szerencsére lassan mindenre fény derül a hivatalos bemutatón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.