Hirdetés

Ekkora lehet majd a Samsung Galaxy S24 Ultra



|

Értesülések szerint sokat változik majd a Galaxy S23 Ultrához képest.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, a Samsung Galaxy S termékcsaládjának új darabjai mindig januárban jönnek ki, így várhatóan a Samsung S24-ek is az év elején mutatják meg magukat. Már sokan várják az új sorozatot, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a közösségi oldalakon egy bennfentes, egy szabályszegő alkalmazott vagy egy szerencsés gyárlátogató mindig megosztja az általa tapasztaltakat az új eszközzel kapcsolatban.

Most az Ice Universe nevű Twitter/X felhasználó nyilvánult meg, akinek állításai többször is igaznak bizonyultak, és az elmúlt hetekben aktívan szivárogtatott. Tőle tudjuk hogy az S24 Ultra egy 50 MP-es, 3X-os telefotó kamerával lesz felszerelve, és hogy az új készülék jobb üzemidővel kecsegtet.

Hirdetés

A szivárogtató legújabb posztjában a telefon méreteit kottyantotta ki. Az S24 Ultra ugyanúgy téglalap alkú lesz, mint az S23 Ultra, de méretben lesznek lényeges különbségek. A hosszúsága Ice Universe szerint 163,4 mm-ről 162,3mm-re fog változni, a szélessége viszont fentebb megy 9 mm-rel, így kereken 79 mm lesz. Ez elképzelhető, hogy az S pen tartója miatt változik. Ez potenciálisan egy új, teljesen egyedi képarányt fog eredményezni. A vastagsága állítólag 8,6 mm lesz a korábbi 8,9 helyett.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy a készülék valószínűleg ugyanolyan 5000 mAh-s akkumulátort fog használni, mint elődje, amit csak azért vékonyítanak el, hogy elférjen a szintén vékonyított keretben.

Azért mielőtt készpénznek vennénk a fenti adatokat, ne felejtsük el, hogy még ha azok helytállóak is jelenleg, a debütálásig hosszú hónapok vannak hátra. Nem ez lenne az első termék, amit közvetlenül a megjelenése előtt gondolnak újra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.