Hirdetés

Ekkora lenne a Galaxy Note 8?



|

Kínában előkerült egy makett, ami állítólag a Samsung Galaxy Note 8 mintájára készült.

Hirdetés

A kínai mikroblogon (Weibo) felbukkant egy kép a Samsung Galaxy Note 8 makettjéről, illetve előkerült egy videó is, amin a Galaxy S7 edge készülékkel összehasonlítva látható. 

Hirdetés

A legfeltűnőbb dolog, hogy - amennyiben a makett hiteles - a készülék hátlapján dupla kamera található. 

Nincs továbbá sem a készülék hátlapján, sem az előlapján ujjlenyomat-olvasó. Ez arra utal, hogy a Samsung partnerei megoldották az eddigi problémákat, amelyek miatt az ujjlenyomat-olvasó nem kerültetett a Galaxy S8 kijelzőjébe. A tavaszi csúcsmodellnél ezért még a kamera mellé kellett tenni, de a Galaxy Note 8 már a kijelzőbe ágyazva kínálhatja a szenzort. 

A pletykák alapján a Galaxy Note 8 6,3 hüvelykes kijelzőt kap, ami alatt a Samsung Exynos 8895-ös lapkakészlete dolgozik majd. Nem hiányzik majd az S Toll sem, az akku pedig 3700 mAh-s lehet. 

Ha minden jól megy, akkor a szeptemberben kezdődő IFA kiállításon mutatkozik be a készülék, vagy talán már valamivel előtte. Egy darabig úgy tűnt, hogy ez lesz az első dupla kamerás okostelefonja a Samsungnak, de ez az érdem a Galaxy C10-é lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.