Hirdetés

Ekkora lesz a Huawei Mate 30 Pro akkumulátora



|

Kiderült, hogy mekkora energiaforrást használ a Mate 30 és a Mate 30 Pro csúcsmobilokban a Huawei.

Hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik a Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro, a páros az eddigi szivárgások alapján nem csak 40 megapixeles fő és 40 megapixeles ultraszéles kamerát, de Kirin 990-es csúcslapkát, 25 wattos vezeték nélküli és 55 wattos normál gyorstöltést is kínál majd. 

Hirdetés

Nagy kérdés volt, hogy mekkorák lesznek az akkumulátorok, bár azt már megszoktuk, hogy a Mate szériás modellek igazából a mezőny legjobb üzemidejét garantálják. A kínai gyártó ezúttal azonban még magasabbra emelheti a lécet. 

A kínai Weibón olyan képek bukkantak fel, amelyek 4200 és 4500 mAh-s energiaforrásról árulkodnak. Ezeket az akkukat később Dél-Koreában hitelesítették is. 

Ez azt jelenti, hogy a tavalyi modellekhez mérten 5 és 7 százalékkal növeli az akkuk kapacitását a Huawei, miközben a Kirin 990 takarékosabb és hatékonyabb chip lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.