Hirdetés

Ekkora lesz a Huawei P20 és P20 Plus akkumulátora



|

Megvan, hogy mekkora energiaforrást kapnak az új zászlóshajók, amelyek valószínűleg OLED-kijelzővel érkeznek.

Hirdetés

Bár a Huawei is ott lesz a 2018-as MWC-n, a kínai gyártó sajnos csak később mutatja be az idei zászlóshajóit. Ennek megfelelően a Huawei P20 és a Huawei P20 Plus egy külön rendezvényen, március 27-én debütálnak. 

Hirdetés

Mostanra elég sokat tudunk a triplakamerásnak pletykált újdonságokról, és az XDA-nak, valamint némi firmware-kódnak hála már az is kiderült, hogy mekkora energiaforrás lesz a készülékekben. A P20 Plus várhatóan 4000 mAh-s akkumulátort kap, míg a kisebb P20-ba egy 3200 mAh-s kerül. 

A P20 Plus ezzel nagyon hasonló lesz a Mate 10 Pro modellhez, ami az üzemidő egyik abszolút bajnoka. Mivel a Kirin 970-es chip meglehetősen hatékony és takarékos, ezért várhatóan a normál P20 üzemideje is kiemelkedő lesz. 

Az XDA elemzése szerint egyébként a kód arról is árulkodott, hogy a P20 Plus és a P20 mindig-bekapcsolt kijelzős appot is kap. Ebből a legtöbben arra következtetnek, hogy OLED-kijelző lesz mindkét modellben, elvégre a funkció csak effajta panelen igazán logikus és hasznos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.