Hirdetés

Ekkora lesz a Samsung Galaxy Note 20 akkumulátora



|

A kínai 3C már hitelesítette is a kisebbik Galaxy Note 20 akkumulátorát, amelynek kapacitása 4300 mAh lehet.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy a Samsung Galaxy Note 20+ az elődjéhez képest nem kap sokkal nagyobb energiaforrást, az akkumulátora csak 4500 mAh-s lesz. Ez ugyan nem kicsi, de valószínűleg az 5G-vel együtt nem hoz majd két napos üzemidőt. A kisebbik modellel kapcsolatban pedig 4000 mAh-s akkut pletykáltak még korábban, most azonban úgy néz ki, nagyobb lehet a Galaxy Note 20-ban. 

Hirdetés

A kínai 3C igazából már hitelesítette is azt az akkumulátort, ami a Galaxy Note 20 kínai verziójába lesz beépítve. Ennek kapacitása pedig 4300 mAh. Az 5G miatt fontos, hogy ez a lehető legnagyobb legyen, és a jó hír, hogy nem sokkal kisebb, mint a pluszos modellben. 

Mindkét készülék augusztusban debütálhat, 120 Hz-es Super AMOLED-kijelzővel, S Tollal, 16 GB RAM-mal, Exynos 992 lapkával és legalább 25 wattos gyorstöltéssel. A kisebbik modell alapvetően a Galaxy S20+ kamerarendszerét kaphatja meg, a nagyobb változatba 108 megapixeles fő szenzor kerül hardveres fókuszsegítséggel, a telefotós kamera pedig 12 megapixeles lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.