Hirdetés

Eladásra kínálják a legnagyobb magyar erotikus oldal felhasználói adatait



|

A Rosszlányok.hu szexpartnerkereső adatbázisát hirdetik a darkweben, de könnyen lehet, hogy kamu az egész.

Hirdetés

A Redditen bukkant fel napokkal ezelőtt egy elég furcsa bejegyzés, amiben elméletileg a Rosszlányok.hu szexpartnerkereső feltört és megszerzett adatbázisát kínálják eladásra a darkneten. A bejegyzés szerzője azt írta, hogy sok magyar híresség és politikus kapcsán is szerepelnek a listában adatok, ami így nyilván jó pénzt megérhet azoknak, akik esetleg ezekkel az információval szeretnék sakkban tartani az ismert embereket. 

A Telex beszámolója alapján azonban könnyen lehet, hogy mindössze egy mezei átverésről van szó, és valóban nem is szeretek meg semmiféle adatbázist sem. 

Hirdetés

Egy biztonsági szakértő ugyanis azt nyilatkozta a Telexnek, hogy napok óta próbálják megtalálni a szóban forgó adatbázist a darkneten, az internet gondosan elzárt sötét oldalán, de egyelőre nem bukkantak a nyomára. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Nem hiszem, hogy eredeti lenne az adatbázis, többen is keressük a darkweben, de egyelőre se az áruba bocsátásnak, se magának az adatbázisnak nem találtuk nyomát"

A megkérdezett szakértő szerint már csak azért is sántít a dolog, mert a reddites képen látható P-címek és GPS-koordináták nem passzolnak össze. Mindenesetre, ha végül mégis valódinak bizonyul az adatbázis, és sikerül azt el is adni a darkneten, akkor elég valószínű, hogy hallani fogunk még róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.