Hirdetés

Elárulta az Apple, hogy valójában mekkora az iPhone 11 Pro Max akkumulátora



|

Egy boncolás és a TENAA adatbázisa is megerősítette, hogy mekkora energiaforrást építettek az új csúcsmobilba.

Hirdetés

Természetesen az Apple az idei nagy iPhone-bemutatón sem árulta el az új iPhone 11 modellek akkumulátorának kapacitását, csak arról beszélt, melyik hány órával bírja tovább az előző modellekhez képest. Mentek a találgatások, hogy a hatékony chipnek, az új iOS-nek vagy a nagyobb akkunak köszönhető a plusz üzemidő. 

Hirdetés

Az iPhone 11 Pro Max az Apple szerint 5 órával bírja tovább, mint az iPhone XS Max. Ez nem véletlen, most ugyanis végre kiderült, hogy az új csúcsmodell akkumulátorának jóval nagyobb kapacitása van, mint azt gondoltuk. 

Az Apple egy jogi dokumentumban maga árulta el, hogy 15,04 Wh-s akkumulátort épített az iPhone 11 Pro Maxbe, míg az elődben 12,08 Wh-s dolgozik. Mit jelent ez a gyakorlatban? Szerencsére a TENAA adatbázisa és egy készülékboncolás egyaránt ugyanarra az eredményre jutott, mint a számolgatások: 3969 mAh-s az iPhone 11 Pro Max akkumulátora. 

Vagyis az új csúcsmodell 25 százalékkal nagyobb akkut kapott, a lapka és kijelző pedig 10 százalékkal hatékonyabbak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.