Hirdetés

Elbúcsúzhat egy közkedvelt iPhone-kiegészítő



|

Több forrás is arra utal, hogy az Apple egy meglepő lépésre készül az iPhone 15-széria kapcsán.

Hirdetés

Az Apple ugyan még mindig nem jelentette be, hogy mikor számíthatunk az iPhone 15 bemutatójára, ám az előző évek gyakorlata alapján szinte biztosra vehető, hogy valamikor szeptember első két hetében, vagyis egy hónapon belül kerül sor a jó eséllyel négy modellből álló új generáció leleplezésére.

Az ősz közeledtével magasabb fokozatba kapcsolnak a pletykák is, az egyik legutóbbi híresztelés például ismét feltüzelte a reményt, hogy 8 GB memória kerülhet az iPhone 15 Próba és Pro Maxbe. Ezúttal viszont egy olyan jóslat futott be, ami a kiegészítőket érinti, méghozzá egy meglepő fejleményt vetítve előre.

Hirdetés

Egymástól függetlenül ugyanis a DuanRui, valamint a ShrimpApplePro nevű szivárogtató is arról számoltak be, hogy az Apple nem fog bőr bevonatú tokokat kínálni az iPhone 15-sorozathoz. Ezek az elegáns prémium burkolatok hosszú évek óta szerepelnek az almás cég repertoárjában, azokra lőve, akik valami extrábbra vágynak a néhány ezer forinttal olcsóbb szilikon burkolatoknál.

Épp ezért lenne furcsa, ha az Apple hirtelen kiradírozná a terméket a kínálatból, ám az is megeshet, hogy egy új anyagból készülő feláras tokkal rukkol elő a cég, ami át fogja venni a bőr kivitel helyét. Emellett pedig természetesen az sincs kizárva, hogy mindkét szivárogtató téved, és nem is lesz változás az almás tokokat illetően.

Akárhogy is legyen, néhány hét múlva kiderül az igazság, a bőrtokok rajongóinak pedig semmiképp sincs félnivalójuk, hiszen a független gyártók bizonyára az iPhone 15-széria esetében is készséggel állnak majd a vásárlók rendelkezésére. Az Apple egyébként a tavalyi évben 41 milliárd dollárnyi bevételt szerzett a "Kiegészítők és hordható termékek" kategóriájával, amibe az Apple Watch és az AirPods mellett a tokok is beletartoznak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.