Hirdetés

Elbukott az Essential?



|

Az Essential elkaszálta a következő okostelefonját, és bár nem húzza le a rolót, jelenleg is vevőt keres a cég.

Hirdetés

Kevesebb mint egy évvel az Essential első okostelefonjának érkezése után máris úgy nézett ki, hogy az Essential elbukott, és végleg lehúzza a rolót. A Bloomberg jelentése szerint ugyanis Andy Rubin cége elkaszálta a következő okostelefonját, a fejlesztéseket leállították. 

Hirdetés

Bár az Essential PH-1 alapvetően elsőként hozta el a kijelzőbe belógó "szenzorsávot" (itt csak kamerát), mégsem lett népszerű, és rögtön a megjelenése után rengeteg kritikát kapott. Szoftverfrissítések keretében rengeteget javítottak rajta, a vételára is alaposan lecsökkent, de ez a gyártón már nem segített. 

Bár a cég legalább 150 000 mobilt adott el, moduláris kiegészítők nincsenek, és a beígért okoshangszóró sem jött. A kulcsemberek nagyja is távozott a cégtől, mindegy, hogy szoftveres vagy hardveres mérnökről, vezetőről beszélünk. 

Andy Rubin mindezek után maga árulta el a Twitteren, hogy egyszerre több terméket is fejlesztenek, és van, hogy elkaszálják az egyiket annak a javára, amitől nagyobb sikert remélnek. Mindent az olyan mobilos és okosotthonos termékekre tesznek majd fel, amiktől a cég jövőjét várják. 

Új termék tehát még lesz, ahogyan új tulajdonos is. A The Information belső leveleket csípett el, amelyek szerint a vezetés úgy szerezne pénzt, hogy eladná a vállalatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.