Hirdetés

Elcsípték a OnePlus 6-ot



|

A végleges modellt pont a OnePlus ügyvezetőjének a kezében fotózták le.

Hirdetés

A OnePlus 6-ról nagyon sokat hallottunk mostanában, ami nem véletlen: nagyjából egy hét múlva hivatalosan is bemutatkozik. Most azonban olyan képek kerültek elő az újdonságról, amik már élőben, a végleges verziót ábrázolják. Ami azt illeti, Pete Lau, a OnePlus ügyvezetőjének kezében kapták le az okostelefont, amikor egy nyilvános találkozón vett részt Amitabh Bachchan indiai színésszel. 

Hirdetés

A képeket a Twitteren is közzétették, és persze rövid időn belül törölték. A OnePlus 6 mindenesetre fehér és fekete verzióban egyaránt látható, fényes hátlappal, ami valószínűleg üveg készülékházat jelent. 

A nagyítás után egyértelműen kivehető a hátlap elrendezése, ami tökéletesen passzol az eddigi pletykákhoz. A kissé kiemelkedő dupla kamera alá került az ovális ujjlenyomat-olvasó, és ott a OnePlus logó, valamint a kéttónusú LED-es vaku is. Emlegetnek még egy pulzusmérő szenzort is, bár ez nem látható. 

Az eddigi szivárgások és hitelesítési adatok alapján a Qualcomm Snapdragon 845 lapkáját 6 vagy 8 GB RAM egészíti majd ki, amihez 64 vagy 128 GB, illetve 256 GB tárhely jár. Várhatóan május 16-án mutatkozik be a OnePlus 6, ami nem sokkal azután kapható is lesz, valahol 555 dollár környékén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.