Hirdetés

Elcsíptek egy fotót az új Galaxy Watch 6 Classic-ról



|

A Tottenham dél-koreai támadójátékosának kezén látták a Samsung még meg sem jelent új okosóráját.

Hirdetés

Az incheoni repülőtér terminálján készült a kép Son Heung-minről karján a Galaxy 6 Watch Classic-kal, amint a focista épp a Premiere League új szezonjára igyekezett. Ha lehet hinni a szakági pletykáknak, az új modellt nagyobb kijelzővel és vékonyabb kerettel látják majd el. Bár ezt alátámasztani látszik a kép, mindent azonban nem lehet rajta kivenni.

Ami még jól látható, hogy a feltehetően 44 mm-es modellnek nagyobb kijelzője van, mint a hasonló prémium kategóriás okosóráknak. Ha igazak az értesülések 1,31 és 1,47 inch-es kijelzővel szerelik fel a két különböző méretű modellt.

Hirdetés

A képen látható óra több egymással összecsengő vélemény szerint nagyon hasonlít a 2021-es Watch 4 Classic-ra. Ami szinte biztos, hogy a Watch 5 Classic Pro-ból hiányolt forgatható keret látszólag visszatér az új modellel. Ez jó döntésnek bizonyulhat, mert sok felhasználó panaszkodott ennek hiánya miatt a Watch 4 után. Ez lehetővé teszi a menüben való görgetést a képernyő érintése nélkül.

Idén július 26-án tartja a cég Galaxy Unpacked elnevezésű eseményét. Minden bizonnyal itt fogják bemutatni az új okosórát. Ezen az eseményen kerül bemutatásra a Samsung két hajtogatós telefonja is,  Galxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip5.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.