Hirdetés

Eldobod az agyad: váratlan trükkre képes az új iPad Pro



|

A felhasználók most kezdték el felfedezni az új Apple tabletek rejtett funkcióját: az iPad Pro hozzáragad bizonyos dolgokhoz.

Hirdetés

Az új iPad Pro talán elképesztően drága, a javítási ára is horrorszinten mozog, és csak a legdrágább ad 6 GB RAM-ot; de sokak szerint ez most a létező legjobb táblagép, hála a prémium funkcióinak és a közel keret nélküli képernyőjének. Van azonban az új tableteknek egy tulajdonsága, amit az Apple nem reklámozott. Az új iPad Pro tabletek hozzáragadnak bizonyos dolgokhoz. 

Hirdetés

Az elmúlt napokban elkezdtek szaporodni az olyan beszámolók, amelyek szerint az új iPad Pro tabletek szó szerint ragadnak bizonyos felületekre. A PhoneArena úgy döntött, kivizsgálja a témát, és arra a megállapításra jutott, hogy nem városi legendáról van szó. 

A kitartó tesztelések során az iPad Prót mindenhová fel tudták ragasztani, ami fémből készült. A közönségdíjas a hűtőszekrény, ugyanakkor a visszajelzések szerint idővel elkezd nagyon lassan lecsúszni a tablet, és leesik a földre. 

Hogyan lehetséges mindez? A tabletben rengeteg mágnes van. Az Apple ezeket használja például a Smart Folio billentyűzet rögzítésére, de mágnes rögzíti az új Apple Pencilt is a készülékházhoz, illetve mágnesek vannak a négy szokatlanul nagy hangszórónál is. 

Bár baráti összejövetelekre nem feltétlen ajánlott mutatvány a lassú lecsúszás miatt, azért iPad Prót ragasztani a hűtőszekrényre talán még jobb móka, mint egy kád apróval fizetni egy iPhone XS-ért

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.