Hirdetés

Elég rosszul áll az Android



|

A Nougat piaci részesedése továbbra is alacsony, pedig napokon belül itt a végleges Android O.

Hirdetés

A Google frissítette a statisztikákat, amelyek a különböző Android verziók piaci részesedését mutatják. Az augusztusi számok azt jelzik, hogy a dolgok nem állnak túl jól. Az elmúlt években állandó téma volt a platform töredezettsége, azonban a gyártók továbbra sem sietnek a frissítésekkel. 

Hirdetés

Emiatt lehetséges, hogy bár minden hónapban emelkedett a Nougat piaci részesedése, a régebbi rendszerek felhasználóinak a száma pedig csökkent, a változás mértéke és tempója nem volt elegendő. Méghozzá ahhoz, hogy a Nougat érdemi piaci részesedést szerezzen az Androidon belül, mielőtt az utódja megérkezik. 

A Nougat jelenleg a robotos készülékek 13,5 százalékán van rajta, azonban a végleges Android O megjelenésére napokon belül számíthatunk. 

A Google adatai alapján a Nougat (13,5 százalék) és a Marshmallow (32,3 százalék) részesedése 2 és 0,5 százalékkal emelkedett, a többi verzióé csökkent. A Lollipop a készülékek 29,2 százalékán van rajta, a KitKat 16 százalékon. A Jelly Bean 7,6, az Ice Cream Sandwich és a Gingerbread 0,7 százalékon áll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.