Hirdetés

Elengedhetetlen appok az iPhone-odra



|

Összegyűjtöttünk néhányat azokból az alkalmazásokból, amelyek bármikor jól jöhetnek egy iPhone készüléken.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy valaki nemrég vásárolt új iPhone készüléket, esetleg csak új ötletekre vágyik, érdemes néha olyan appokkal megtölteni a tárhely egy részét, amelyeknek bármikor hasznát vehetjük, amelyekkel a legtöbbet hozhatjuk ki az iOS-t futtató okostelefonunkból. Ezekből mutatunk most néhányat, amelyek tovább fokozhatják az iPhone-élményt. 

Hirdetés

Outlook - e-mail extrákkal

Az iPhone-okra írt Outlook alapvetően egy áttervezett Acompli, ami korábban iOS-re és Androidra is elérhető volt. A Microsoft már felvásárolta a fejlesztőt, és értelemszerűen felhasználta a legjobb részeket. Az Outlookban könnyedén válthatunk az e-mailek és a beépített naptár között, egyetlen csúsztatással törölhetünk, archiválhatunk és ütemezhetünk, illetve küldhetünk nagy fájlokat, amelyek nincsenek az eszközre letöltve. Természetesen a Microsoft appja ingyenes. 

Fantastical 2 - eseményekhez és emlékeztetőkhöz

A Fantastical 2 az egyik legjobb naptáralkalmazás iPhone-ra, ráadásul a naptár mellett az emlékeztetőket is egyetlen programba integrálja. Bár nem ingyenes, a különböző parancsokat is jól érti, látványos, jól működik, és sokak szerint a gyári megoldásokat is messze lekörözi. 

Google Maps - gyors és megbízható

Az Apple Maps rengeteget fejlődött az elmúlt években, és persze akadnak más alternatívák is. Ennek ellenére továbbra is a Google Térkép számít a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldásnak a kategóriában. Modern, letisztult dizájn mellett számos kiváló funkciót kapunk, nagyon pontos útmutatásokkal és naprakész térképekkel. 

Journey - egyszerű naplókhoz

Naplót írni kellemes és jó időtöltés lehet, ráadásul nem sok erőfeszítést igényel. A szervezett és rendezett napló érdekében jó ötlet a Journeyt bevetni, ebben ugyanis a rövid és hosszú távú terveinket is rögzíthetjük, rendszerezhetjük az ötleteinket és gondolatainkat, a listákat pedig címkékkel és egyéb praktikus dolgokkal használhatjuk. 

Google Keep - a legjobb jegyzetelő

Egy okostelefon mit sem ér praktikus jegyzetelő nélkül. Míg sokáig az Evernote volt a divat, addig mostanra egyértelműen a Google Keep a király. Egyszerű, gyors, könnyen használható, és tele van olyan praktikus, jól kiválasztott funkciókkal, amelyek a legtöbb ember számára tökéletesen elegendőek. Gyorsabb és letisztultabb, mint a riválisai, támogatja a színeket, így tartalom szerint is rendszerezhetünk, illetve látványos környezetet kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.