Hirdetés

Elérhetetlen volt az Instagram, de a Facebook, a Messenger és a WhatsApp is akadozik



|

Nem sokkal ezelőtt hibaüzenet fogadta az Instagram felhasználóit. A Facebook többi platformja és szolgáltatása sem működött tökéletesen.

Hirdetés

Körülbelül fél hét magasságában világszerte ezzel az üzenettel szembesült mindenki, aki posztolni szándékozott volna az Instagramon, vagy épp ellenkezőleg, arra volt kíváncsi, hogy másik épp milyen izgalmas tartalmakat osztanak meg a közösségi oldalon: 5XX Server Error.

A céghez tartozó többi platform (a Facebook, a Messenger és a WhatsApp) is csuklott ez idő alatt, erről tanúskodnak legalábbis a DownDetector oldalára érkezett felhasználói visszajelzések.

Hirdetés

Az Instagram Magyarországot is érintő teljes leállása azonban nem tartott sokáig, kevesebb mint egy órával később már nagyjából helyreállt a rend. Egyelőre még nem közölték az illetékesek, hogy mi állt a hiba hátterében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.