Hirdetés

Elérhetőbb összehajtható mobil lehet a Samsung Galaxy Z Flip 3



|

A Galaxy Z Flip 3 állítólag középkategóriás chippel és alacsonyabb vételárral jön majd.

Hirdetés

A szivárogtatók szerint a Samsung felrázza a mobilos kínálatát 2021-ben, és itt nem csak arra kell gondolni, hogy a Galaxy S21 Ultra támogatja majd az S Tollat, a Galaxy Note szériának pedig vége lesz (bár egy búcsúmodell talán még megjelenik). Hanem arra is, hogy a Samsung fejest ugrik az összehajtható készülékek világába, egyre több ilyet dob majd piacra. 

Miközben a Galaxy S21 Ultra mellett a csúcsot a második félévre várható Galaxy Z Fold 3 jelenti majd, addig érdekes lesz a Galaxy Z Flip 5G utódja is. A pletykák szerint a Galaxy Z Flip 3 ugyanis középkategóriás chipet kap, és alacsonyabb árcédulát is. 

Hirdetés

Állítólag ez lesz az eddigi legolcsóbb összehajtható Samsung mobil. Az árcsökkentésre pedig nagy szükség is van, hiszen a megszokottnál könnyebben sérülő konstrukcióért nem sokan fizetnének ki 1500-2000 eurót. 

A modellszámok alapján egyébként úgy fest, hogy a Galaxy Z Flip 3 szóban forgó változata 4G-s lesz, feltehetően szintén az elérhetőbb ár miatt. Arról nincs hír, hogy mit takar az elérhetőbb, de a szakértők szerint kizárt, hogy 1000 euró alá menne jövőre az összehajtható mobilok ára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.