Hirdetés

Élesedett az iOS 14.6, mutatjuk, milyen újdonságokat hozott



|

Nem sokkal az iOS 14.5 után már itt is van az oprendszer legújabb változata.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán az Apple bárki számára elérhetővé tette az iOS 14.6-ot, publikusan is elstartolt tehát a mobilos operációs rendszer legújabb verziója - az iOS 14.5-öt egyébként nem is olyan régen, múlt hónapban kaptuk meg.

Az új verzióban a legfontosabb változást az Apple Card Family támogatás jelentette, melynek segítségével megoszthatóvá vált az Apple Card a családon belül. Összesen öt, 13 évnél idősebb családtag között működik a megosztás, a költések nyomonkövethetők és limitálhatók. 

Hirdetés

Frissült a Podcasts applikáció is, mely megkapta az Apple Podcasts Subscriptions platformot - ennek segítségével a műsorgyártók előfizetéses modelleket dolgozhatnak ki azoknak a követőiknek, akik szívesen fizetnének extra tartalmakért.

Némi fejlesztést és pár javítást az új AirTag is kapott, ezek leginkább technikai foltozások, de például telefonszámunk helyett már az e-mailcímünket is megadhatjuk "lost mode"-hoz. Hangvezérléssel pedig újraindítás után immár azonnal fel lehet oldani az iPhone készülékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.