Hirdetés

Életünk minden pillanatát segíteni fogja a Microsoft Copilot – kiderült, mikortól



|

A Microsoft amibe csak tudja, beépíti MI-segédjét, és már nem is kell rá olyan sokat várnunk.

Hirdetés

Az NFT-k után gondolhattuk volna akár azt is, hogy a mesterséges intelligencia hajtotta generátorok körül kialakult fellángolás is múló lesz, de mivel ezeknek a méregdrága majmos képekkel ellentétben valóban van haszna, az iparág jeles képviselői teljes erőbedobással igyekeznek kiaknázni a lehetőségeket.

A Microsoft például a Copilottal, amit a Windows 11-be, a Microsoft 365-be, az Edge-be és a Bingbe is beépít, folyamatosan fejleszt, és egyre több és több funkcióval lát el.

Hirdetés

A Copilot szeptember 26-án érkezik a Windows 11-hez, és már alapjáraton is olyan dolgokat fog tudni, mint a szövegek összefoglalása, az ablakok hatékonyabb és gyorsabb rendezgetése, vagy a képek hátterének kivágása, elhomályosítása. A Paintbe is ezzel együtt kerül be a rétegek kezelése. A Windows+C kombinációval bármikor gyorsan előcsalogathatjuk, és támogat diktálást is, nem csak a begépelt szöveget érti meg. Persze angolul fog igazán hatékonyan működni. A funkciókból az alábbi videó ad ízelítőt.

Emellett az Edge-be bekerül a Bing Chat, ami tanul rólunk és ennek megfelelően ad ajánlásokat - korábbi kérdéseinket is felhasználja, hogy releváns tartalmat jelenítsen meg, segítsen a hatékonyabb keresésben. 

A Bing képgenerátora DALL-E 3-ra vált, így valósághűbb képeket fog tudni készíteni, és jobban érti majd, mit szeretnénk.

Végül pedig szintén hasznos lehet a Microsoft 365-ös integráció, minek köszönhetően az e-mailek írása, a dokumentumok és táblázatok szerkesztése lesz gördülékenyebb.

Mi is kipróbáljuk majd a Copilotot, és megírjuk, mennyi mindenre képes, és mennyire hasznos a gyakorlatban. A funkciók sokkal hosszabb és részletesebb leírása elolvasható a Microsoft Blogján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.