Hirdetés

Elhalasztja a V40-es mobilokat a Huawei-ből kivált Honor



|

A jelentések szerint újraszervezések miatt csak januárban debütálhatnak a Honor V40-es okostelefonok.

Hirdetés

A várakozások alapján a Honornak decemberben kellett volna bemutatnia a V40 szériás mobiljait, azonban most, hogy a Huawei eladta a céget, a jelentések szerint időre van szükség az újraszervezésekhez. A V40-es készülékek így már csak januárban debütálhatnak. Emellett pedig az eddigi stratégiát is megkavarják

A V szériák eddig két új mobilt hoztak, most állítólag lesz egy harmadik is, ami már szuperzoomos perszikópkamerával hívja fel magára a figyelmet. 

Hirdetés

Túl nagy késésről összességében nincs szó, mégis sokan aggódnak, hogy mi lesz a Honorral. A Huawei alól kikerülve új vizekre evez a vállalat, és jelenleg senki sem tudja, hogy képes lesz-e felvenni a versenyt a mezőny többi szereplőjével, illetve tud-e majd globálisan terjeszkedni a márka.

Arról nem is beszélve, hogy rejtély, lesz-e Google-támogatás a mobiljain, szóval pár égető kérdés még maradt a piacra vezetés kapcsán. Januárban sok mindenre fény derülhet, ha bemutatkoznak a V40-es Honor okostelefonok, addig várunk türelmesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.