Hirdetés

Elhunyt az MSI ügyvezetője



|

56 évesen, egy szörnyű tragédiában vesztette életét Sheng-Chang Chiang, az MSI elnöke és egyben ügyvezetője.

Hirdetés

56 évesen elhunyt Sheng-Chang Chiang (avagy Charles Chiang), aki a tajvani média értesülései szerint lezuhant egy épületről, és a fejét érő sérülések következtében életét vesztette. Azt nem tudni, hogy milyen körülmények között, honnan és miért esett le az ügyvezető, a jelentések szerint a rendőrség jelenleg is vizsgálja mindezt, a halálhírt viszont maga az MSI is megerősítette.

Hirdetés

Nem hivatalos források szerint a cég főhadiszállásának épületéből, a tizenhetedik emeltről zuhant ki, és bár kórházba szállították, a mentőben már nem mutatott életjeleket. 

Sheng-Chang Chiang még tavaly januárban vette át az MSI vezetését, de már több mint 20 éve a cégnél volt. A tech szektorban olyan emberként tekintettek rá, aki segített a cégnek egyenesbe jönni az asztali számítógépek piacán, miközben az asztali PC-s részleget vezette a gamermárka alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.