Hirdetés

Elindult a Facebook randifunkciója



|

Hivatalos, és 20 országban már most működik a Facebook Dating. Jövőre Európába is megérkezik.

Hirdetés

A Facebook a korábbi ígéreteinek megfelelően elindította a randiszolgáltatását, a Datinget. Ennek használatához még csak új fiók létrehozására sincs szükség, a meglévővel lehet belevágni a kalandokba. A rendszer javasol majd olyan embereket, akik már csatlakoztak a programhoz, és alapvetően hasonlóan működik majd a Tinderhez. Itt azonban nem kell megvárni a kölcsönös találatokat, egyből lehet üzenetet írni vagy lájk gombot nyomni. 

Hirdetés

A közösségi óriás több funkcióval igyekszik gondoskodni a randirendszer biztonságáról. A randi részletei például megoszthatóak másokkal a Messengeren keresztül, akár az élő földrajzi helyzet is. Történetek itt is vannak, a Facebookról is importálhatóak, később még az Instagramról is átemelhetőek. 

Mivel van rá esély, hogy a leendő partner a felhasználónak már rajta van a barát- vagy követési listáján, ezért az app egy Secret Crush funkcióval teszi lehetővé az emberek listára gyűjtését, akik majd értesítést kapnak minderről. 

A Facebook Dating 20 országban él jelenleg, ezek között egy európai sincs. Európába ugyanis 2020 elején érkezhet meg a randiszolgáltatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.