Hirdetés

Elindult a Huawei mobilfotós versenye



|

Harmadik alkalommal rendezi meg a Huawei a Next Image nevű, nemzetközi mobilfotós versenyét, hat különböző kategóriában lehet pályázni.

Hirdetés

Most rendezi meg harmadik alkalommal a Next Images mobilfotós versenyét a Huawei, amelyre Kelet-, Közép- és Észak-Európából lehet nevezni hat kategóriában, már videóval is. Három győztes egyenként 10 000 dollárt és egy P40 Pro csúcsmobilt kap majd, Magyarországon nemzeti nyertest és kategóriagyőzteseket is választanak, akik P40 Próval lesz gazdagabb. A 2018-as első versenyt Pávó Réka nyerte meg, aki a betegségével való küzdelmét mutatta be egy portréfotó keretében - ezt 20 ország 67 ezer fotója közül választották a legjobbnak. 

Hirdetés

Tavaly már 500 000 résztvevő volt a versenyen, idén pedig az év szokatlan nyarára koncentrálnak. A hat kategória: Near Fear (közel és távoli beállítások bármelyik kamerával), Good Night (kevés fény mellett készült fotók, éjszakai móddal), Hello Life (mindennapi helyzetek), Faces (portrék), Storyteller (3-9 fotós sorozatok egy történettel), valamint Live Moments (videók). 

A versenyen induláshoz itt kell saját galériát létrehozni, a negatívum viszont az, hogy csak Huawei és Honor márkájú mobilokkal lehet fotókat készíteni, július 31-ig. Augusztus 10-én választanak magyar, szeptember közepén nemzetközi nyerteseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.