Hirdetés

Elindult a Huawei csúcsmobilok frissítése



|

A Huawei P20, P20 Pro és Mate 10 Pro okostelefonokra is elindította az Android 9 Pie-t a Huawei.

Hirdetés

Az Android 9 Pie bétaprogramot eredetileg szeptemberben indította el a Huawei, most pedig beértek a fejlesztések. A kínai gyártó az Android 9 Pie-alapú EMUI 9 végleges verzióját most elindította a P20, P20 Pro és Mate 10 Pro készülékekre Európában. 

Hirdetés

A Huawei egy hónappal azután indította el az európai frissítéseket, hogy azokat Kínában már elérhetővé tette. 

A felhasználók a frissítésnek hála gesztusvezérléssel is használhatják a készüléküket. Új dizájnt kapott a gyorsbeállítások rész, illetve egyéb helyeken is fejlődött a kezelőfelület. A legnagyobb változást az adaptív akkumulátor funkció jelenti az Android 9 Pie-ból. 

A frissítés szokás szerint több hullámban válik elérhetővé, vagyis aki még nem kapta meg, annak tovább kell várnia. A csomag elérhetősége a szoftverfrissítéseknél manuálisan is ellenőrizhető (a Beállításokban). 

Amint a Huawei végzett ezekkel a készülékekkel (vagyis azok frissítésével), a Mate 10, a Honor Play, a Honor 10 és a Honor View 10 a soros. Azok után pedig a Mate 9 és a P10 frissülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.