Hirdetés

Elindult a Yettel: ez változik, és ez marad a régiben



|

Az átállás a felhasználóknak fájdalommentes volt, de néhány fontos újdonságot hoz a Yettel érkezése a Telenor helyére.

Hirdetés

Január végén jelentette be a tulajdonos, hogy a Telenor mobilszolgáltató új arculattal, Yettel néven működik tovább Magyarországon. Tegnapról mára virradó éjjel meg is történt a tényleges átállás, így már az érintett szolgáltatások sem szünetelnek. De a zöldes-sárga színvilág mellett más újdonságokat is hoz a márka indulása, amiről egy sajtóeseményen is meséltek kollégánknak a mobilszolgáltató munkatársai.

A kártyásokat és az előfizetőket is újítások várják

Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a cég közleményében azt állítja,

"Célunk azokra a megoldásokra fókuszálni, amelyek valóban előnyt jelentenek az ügyfeleknek, amelyek segítségévkel a XXI. században érzik magukat",

ami a konkrétumok nyelvére fordítva azt jelenti, hogy az új arculattal működő szolgáltató is leköveti a felhasználóknak azt az igényét, hogy a mobilinternet ma már legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint a hívások és SMS-ek. Így például kiemelt, Prime megjelöléssel ellátott előfizetéseik (ezek váltják a hiper megjelölésű csomagokat) mind csatlakozási lehetőséget adnak a cég 5G-s hálózatához, és korlátlan adatmennyiséget is magukban foglalnak. Ehhez hasonlóan a feltöltőkártyás ügyfeleik is kaphatnak egy napnyi korlátlan mobiladatot, ha legalább 1500 Ft értékben töltik fel az egyenlegüket.

Hirdetés

Mindkét szolgáltatási kategóriában vezetnek be más újdonságokat is, a feltöltőkártyás ügyfelek például egységesen 25 forintos percdíjjal telefonálhatnak, a Prime előfizetéseket pedig a bennük foglalt mobilinternet, hívás és SMS-ek mellett más extrákkal is szeretnék megkülönböztetni a többi tarifájuktól. A Prime ügyfelek például elsőbbségi ügyintézést vehetnek igénybe, vásárlásaiktól akár harminc napig elállhatnak, de részesülnek 0 Ft-os készülékajánlatokban és csoportosan elérhető havidíj-kedvezményekben is.

Mitől lesz XXI. századi egy szolgáltató?

A Yettel más, friss technológiai megoldásokat is ígér, például a sajtóeseményen megemlítették az eSIM bevezetését is, valamint azt, hogy többféle készülék jelenik majd meg a kínálatukban. De nem csak ettől várják, hogy az ügyfelek igazán modern cégként tekintsenek rájuk; elmondásuk szerint a minőségi szolgáltatások nyújtása mellett igyekeznek a felhasználóknak segítséget nyújtani abban is, hogy "egyensúlyt teremtsenek a számukra fontos dolgokban", ami feltételezhetően a képernyőidő egészséges korlátok között tartását jelenti. Emellett konkrétumok említése nélkül olyan kulcsszavak is elhangzottak a szolgáltató munkatársaitól, hogy felelősségteljes, a fenntarthatóságra odafigyelő vállalat szeretnének lenni, ami szimpatikussá teheti a Yettelt a vásárlók szemében.

Így ment az átállás

A Telenor márkanév leváltását az üzletek kapcsán már észrevehették a vásárlók, ezt ma lekövette a szolgáltató weboldala és mobilalkalmazása is (itt egy frissítés szükséges, az AppStore és a Google Play áruház mellett pedig hamarosan a Huawei AppGallery-jében is elérhető lesz), amik szintén nem csak az arculatuk tekintetében újultak meg. Az ügyfelek részéről egyébként nem igényel semmilyen teendőt az átállás, és a korábbi feltételekkel használhatják eddigi szolgáltatásaikat, hacsak nem szeretnének valamelyik, a kínálatba frissen bekerült csomagra váltani. A Yettel telefonos ügyfélszolgálata pedig továbbra is a megszokott 1220-as számon érhető el.

Végül a közeli jövőről elárulták, hogy nem agresszív, a piac alá vágó árazással, hanem okosabb és a minőséget kiemelten szem előtt tartó szolgáltatásokkal szeretnék megtartani a Telenor eddigi előfizetőit, valamint újabbakat szerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.