Hirdetés

Elkapkodták a selyemfehér OnePlus 6-ot



|

A selyemfehér OnePlus 6 és a Bullets Wireless is nagyon népszerűnek bizonyult: egyikből sem lehet már kapni.

Hirdetés

Nemrég vált elérhetővé a OnePlus 6 limitált, selyemfehér kiadása, valamint a Bullets Wireless fülhallgató. 24 óra sem kellett hozzá, mindkét terméket elkapkodták Európában és Amerikában is. Egyikből sem lehet már kapni. 

Hirdetés

A Bullets Wireless fülhallgató sikere mindenkit meglepett, senki sem várta, hogy ennyire keresett lesz. Maga a OnePlus sem, amely alulbecsülte az igényeket. Európában 3 perc alatt elkapkodták az összeset. Természetesen lesznek új szállítmányok, így a közeljövőben ismét elérhetővé válik az eszköz. 

Szintén óriási sikernek bizonyult a selyemfehér OnePlus 6, bár ez kevésbé meglepő. A limitált kiadású modellből azért lesz még, június 12-től ismét elérhetővé válik azok számára, akik szeretnének rá lecsapni. 

A OnePlus 6 az egyik legnagyobb sláger lett az okostelefonok piacán, nem véletlenül: a Snapdragon 845-ös chip és a jelen esetben 8 GB RAM, 128 GB tárhely igazi erőművet jelentenek. A jó üzemidőhöz naprakész, letisztult Android társul, a 16 és 20 megapixelesek kamerák pedig bár egy hajszállal elmaradnak az élmezőnytől, azért még mindig a legjobbak közé tartoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.