Hirdetés

Elképesztő, 125 wattos gyorstöltést mutat be az Oppo



|

Július 15-én mutatja be a legújabb, 125 wattos gyorstöltést garantáló technológiáját az Oppo.

Hirdetés

Az Oppo több éve élen jár a gyorstöltés terén: arról ritkán hallunk, hogy a készülékeiben az akkumulátorok 1-2 év után milyen állapotban vannak, arról viszont rendszeresen, hogy megdönti a gyorsöltési rekordokat a cég. A jelenlegi legerősebb technológiája 65 wattos gyorstöltést tesz lehetővé, azonban már július 15-én bemutatja ennek utódját, amely már 125 wattos gyorstöltést garantál.

Hirdetés

Valószínűleg egy sajtóanyag keretében mutatja be mindezt az Oppo, Kínában pedig demót is tart majd a helyi médiának. Nagy kérdés, hogy miként sikerül ilyen magasságokba lépni a gyorstöltéssel, mennyire lesz gond a melegedés, hogyan oldják meg a hűtést. 

A cég elsők között hozta el a piacra a 30 wattos gyorstöltést, és már 2018 nyarán bemutatta az 50 wattos SuperVOOC technológiát, jelenleg pedig a 65 wattos SuperVOOC 2.0-t használja a Find X2 széria. Ebből profitál az azonos anyagcég alatt futó OnePlus és Realme is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.