Hirdetés

Elképesztő ajánlatra készül a Xiaomi



|

Európa legolcsóbb Snapdragon 845-alapú zászlóshajója lesz a Xiaomi Pocophone F1.

Hirdetés

Miközben gyakorlatilag minden egyes gyártó úgy döntött, hogy a jövőben nagyjából 1000 euróért adja az igazi zászlóshajóit, addig a Xiaomi továbbra is nagy kivétel, és igen kedvező árakkal próbálja magához csábítani a vásárlókat, immáron Európában is. 

Hirdetés

Kínában és Indiában tarol a Xiaomi, de Európában is megőrülnek érte. Már a tavalyi Mi A1 is hatalmas siker volt, azóta pedig itt a Mi A2, illetve a Xiaomi hivatalosan is megérkezett számos európai országba a Mi és a Redmi szériás készülékeivel. 

Ár-érték arányban minden Xiaomi készülék nagyszerű, azonban a kínai cég most elképesztően jó ajánlatra készül. Állítólag fillérekbe kerül majd a következő csúcskészülék, amit egyelőre Xiaomi Pocophone F1 néven emlegetnek. 

Ebbe a Qualcomm Snapdragon 845-ös csúcslapkája kerül majd, vérbeli zászlóshajó lesz, de mindössze 420 euróba kerül majd. Ezért jár még 6 GB RAM és 64 GB tárhely is, 2:1-es kijelzővel és 6 hüvelykes kijelzővel.

Amennyiben az ár igaz, akkor a készülék Európa legolcsóbb zászlóshajója lesz. Nem elképzelhetetlen továbbá, hogy ez lesz a belépő az észak-amerikai piacra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.