Hirdetés

Elképesztő kijelzőt villantott az LG



|

A 77 hüvelykes OLED-panel nem csak hajlékony, de egyben átlátszó is.

Hirdetés

Igazán meghökkentő OLED-kijelzővel állt elő az LG. Nem csak hatalmas, hanem hajlékony is, ráadásul átlátszó. Mindez pedig egy igazán érdekes és egyedülálló képernyőt jelent, ami persze nagyon drága is lesz. 

Hirdetés

Egyelőre azonban nem találkozunk majd a 77 hüvelykes, hajlékony és átlátszó OLED-kijelzőkkel az otthonra szánt tévékben. Ezek inkább digitális hirdetőtáblaként jelennek meg a gyakorlatban. 

A panel 3840 x 2160-as felbontást használ, és 80 fokig lehet hajlítani. Az átlátszóságának a mértéke 40 százalékos. 

Ez azt jelenti, hogy amikor épp nincs semmi a kijelzőn, akkor bárki átláthat rajta. Ha viszont megjelenítenek valamit, az jól látható marad. Boltokban, múzeumokban, kiállításokon, információs pultoknál és hasonló helyeken is megjelenhetnek ezek a képernyők, amelyeket kisebb kiadásban végül majd autókban, HUD-ként üdvözölhetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.