Hirdetés

Elképesztő méretekkel bír a Xiaomi Mi Max 3



|

Hivatalosan is bemutatkozott a 6,99 hüvelykes kijelzővel és 5500 mAh-s akkumulátorral rendelkező okostelefon.

Hirdetés

A pletykáknak megfelelően nemrég hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Max 3, ami még a modern trendeket figyelembe véve is egy igen szokatlan okostelefon. A 6,99 hüvelykes kijelzővel már a táblagépek felé kacsingat. 

Hirdetés

Aki szeretne egy univerzális eszközt, ami leváltja az okostelefonját, táblagépét, adott esetben még a számítógépét is, akkor a Mi Max 3 telitalálatnak nevezhető. A hatalmas kijelzőhöz gigantikus akkumulátor is jár, 5500 mAh-s kapacitással. 

A Xiaomi a Note 5-ben már jól vizsgázott hardver választotta, vagyis Qualcomm Snapdragon 636-os lapkát, 1080p-s LCD-kijelzőt és a legjobb olcsó kamerarendszert, amit fejlesztett. A Note 5 Pro AI dupla kamerája 1,4 mikronos képpontokkal és dupla fázisérzékelős autofókusszal dolgozik. Persze kevés fény mellett a zászlóshajókhoz nem ér fel, de egyéb tekintetben megfelelő. 

A Mi Max 3 alapkiadása 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap, ezért mindössze 220 eurót kell fizetni Kínában. Felárért 128 GB-os tárhellyel is kérhető a fekete, arany és kék színben, fém házzal vihető óriás, amely 176,15 x 87,4 x 7,99 milliméteres és 221 grammos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.