Hirdetés

Elképesztő portrékat tud rajzolni okostelefonnal ez a fiatal művész



|

A 18 éves Mejiro az okostelefonján képes létrehozni olyan alkotásokat, amelyeket valószínűleg sokan még profi eszközökkel sem tudnának leutánozni.

Hirdetés

Rengeteg művész használ manapság digitális eszközöket rajzoláshoz és hasonló munkákhoz, viszont jó eséllyel kevés olyan hivatásos alkotó van, aki a mobiljának nem túl méretes képernyőjét böködve kelti életre elképzeléseit. A mindössze 18 éves, Japánban élő Mejiro viszont a jelek szerint mégis az okostelefonján szeret alkotni, ami elsőre talán furcsának tűnhet, ám a fiatal művész képeit elnézve hamar megváltozhat a véleményünk.

Hirdetés

Nyilván nem újdonság, hogy valaki a mobilján rajzolgat, ám Mejiro életkora és stílusa miatt mégis kiemelkedik a tömegből, valószínűleg ezért is sikerült már időközben bekerülnie a japán hírekbe. Az ujját használva képes egészen művészi alkotásokat létrehozni az Ibis Paint nevű alkalmazásban.

Mejiro még a japán ANN News híradósának portréját is elkészítette a saját stílusában, így videón is láthatjuk, hogyan dolgozik a nem mindennapi művész.

Ha titeket is lenyűgözött Mejiro munkássága, akkor érdemes lehet figyelemmel követnetek a ténykedéseit Twitteren és Instagramon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.