Hirdetés

Elképesztő üzemidőt garantál a Huawei Watch GT okosóra



|

Saját fejlesztésű operációs rendszert használ a Huawei Watch GT okosóra és a Huawei Band 3 Pro okoskarkötő.

Hirdetés

A Huawei a Mate 20, Mate 20 Pro és Mate 20 X készülékeit több érdekességgel kísérte. Itt van például a Huawei Watch GT okosóra, ami nem a Google Wear OS rendszerét használja, hanem saját fejlesztésű megoldást. 

Hirdetés

A klasszikus dizájn kerek házat jelent, rozsdamentes acélból. A szoftveres navigációs két gomb segíti. Az 1,39 hüvelykes AMOLED-panel alatt pulzusmérő is rejtőzik, a szíjak pedig gyorscsatlakozóval vannak ellátva. 

A Huawei OS Lite rendszere meglehetősen könnyűre sikerült, elvileg gyors működést és hosszú üzemidőt garantál. Egyetlen töltéssel akár 2 hétig is bírja a Watch GT, folyamatos edzés, GPS, pulzusmérés és mindig bekapcsolt kijelző mellett pedig 22 órát bír az okosóra. Ha lekapcsoljuk a pulzusmérőt, GPS-t, hívásokat, akkor azonban ez 30 napra nő. 

Az óra TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiája önképző algoritmusokkal javítja a pulzusmérés pontosságát. Intelligens alvásfigyelés is van, az üzemidőt pedig mesterséges intelligencia javítja. Ez dinamikusan vált a környezeti és használati feltételek alapján az energiatakarékos és a teljesítményre szabott módot között. 

A Watch GT rengeteg móddal rendelkezik, Androidot és iOS-t is támogat, csak a Huawei Health app szükséges hozzá. Sajnos külsős fejlesztők azonban nem írhatnak majd rá semmilyen appot. 

Aki inkább a fitneszes funkciókat részesíti előnyben, annak telitalálat lehet az új Band 3 Pro. Ez 0,95 hüvelykes AMOLED érintőkijelzőt kapott, ugyanazokkal az AI algoritmusokkal és TruSeen 3.0, TruSleep 2.0 technológiával dolgozik. 

A Huawei Watch GT Classic és Sport kiadása 249 és 199 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.