Hirdetés

Elképesztően erősek lesznek a jövő évi iPhone-ok



|

A pletykák szerint a 2020-as iPhone-okba 5 nm-es chip és 5G-s modem kerül, a szenzorsávot pedig száműzi az Apple.

Hirdetés

Az Apple tavaly szeptemberben elsőként dobott piacra olyan rendszerchipet, amely már 7 nm-es gyártástechnológiára építkezett (a Huawei hamarabb mutatta be a sajátját, de később dobta piacra). Elvileg szintén 7 nm-es lesz az idei új, következő-generációs Apple A13 chip. 2020-ban azonban nagy változások jönnek. 

Hirdetés

Míg 2019 a ráncfelvarrások éve lesz az Apple-nél, addig a DigiTimes szerint jövőre már újabb gyártástechnológiára vált az óriás. A TSMC állítólag már 5 nm-es SoC-t gyárt majd az Apple-nek, ami azt jelenti, hogy a 2020-as iPhone-ok teljesítményében ugrásszerű növekedést tapasztalhatunk majd. 

Bár ez a jelentés nem tért ki az Apple egyéb terveire, az Intel közleményeiből kiderült, hogy tényleg 2020-ban válnak majd 5G-képessé az Apple okostelefonok. Más szó-beszédek alapján pedig 2020-ban már a szenzorsávot is száműzi az Apple. 

Egy megbízható szivárogtató szerint a 2020-as iPhone-ok fúrt kijelzőt kaphatnak, vagyis nagyon hasonlítanak majd szemből a Samsung új Galaxy S10-es okostelefonjaira. Természetesen a 2020-as Apple mobilok még nagyon messze vannak, tehát addig bármi változhat az Apple terveit illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.