Hirdetés

Elképesztően festenek a neon tetoválások, de ne rohanjatok ilyet varratni magatoknak



|

A Cyberpunk 2077-be is simán beillenének Maxim Sipakov munkái, de ezek a tetoválások sajnos még várnunk kell. Lehet, hogy épp 2077-ig.

Hirdetés

Maxim Sipakov mindösszesen még csak 18 éves, de végtelenül tehetséges. A fiatal orosz animátor tetemes rajongótáborra tett szert az Instagramon, munkáit elnézve pedig ezen nincs is mit csodálkozni. Sipakov olyan videókat készít ugyanis, melyekben a látottak bizonyos részleteit neonfénnyel emeli ki.

Először focis videókkal kezdett, itt még a laszti, vagy esetleg a focista cipője kapott neon körvonalakat. Később viszont áttért a tetoválásokra, és ekkor születtek meg leglátványosabb munkái. 

Hirdetés

Ezekben a tetoválóművészek videóit használja fel, az egyébként is remekül festő tetkókat pedig animált neonfénnyel látja el. A végeredmény tényleg olyan, mintha valamiféle futurisztikus mozifilmet néznénk. Legjobb videó közül alább megmutatunk párat. 

Nyitókép: inkedmag.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.