Hirdetés

Elképesztően gyorsan tölthet a Samsung Galaxy Note 10



|

A spekulációk szerint 50 wattos gyorstöltéssel újíthat a következő csúcsmobiljánál a Samsung.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több a szivárgás a Samsung Galaxy Note 10 modellekről, Ice Universe a jelek szerint egyenesen a Samsungon belülről kaphatja az információkat. Nemrég közölte, hogy mégsem kap 25 wattos gyorstöltést az új csúcsmodell, amelyben az akkumulátor minden eddiginél nagyobb lesz (4500 mAh-s). 

Hirdetés

A szivárogtató legutóbb felhívta rá a figyelmet, hogy a nem kap 25 wattos gyorstöltést a Galaxy Note 10 nem egyenlő azzal, hogy 25 wattosnál gyengébb lesz a töltési rendszere. Természetesen egyből elindultak a szó-beszédek, a tippek szerint a Samsung 50 wattos gyorstöltésre vált. 

Ice Universe forrásai szerint az akkumulátorkapacitás, az üzemidő és a töltési idő többé nem lesz a Samsung csúcsmodellek gyenge pontja. Ezt a mellékelt képpel igyekezte hangsúlyozni

Mitől lenne azonban igazán szuper az új okostelefon? Ha grafénalapú akkut kapna. A Samsung korábban említette, hogy egy ilyen energiaforrást csak 12 percbe telik feltölteni. A grafénalapú akkukkal igazi áttörést érne el ilyen téren a Samsung, olyat, amire sokan várnak már, régóta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.