Hirdetés

Elképesztően látványos mobilkijelzőt villantott az Oppo



|

A vízesés fantázianevű kijelző nagyon látványos az extrém mértékben hajlított széleknek köszönhetően.

Hirdetés

Az Oppótól már megszokhattuk, hogy szeret világelső és meghökkentő újításokkal jelentkezni. Gyakorlatilag minden hétre jut valami meglepetése a kínai óriásnak. Legutóbb a kijelző alá épített szelfikamerával villogott a gyártó, most pedig összerakott egy olyan mobilos képernyőt, amelynek a szélei 88 fokban vannak lekerekítve. 

Hirdetés

Ilyen dizájn mellett természetesen az oldalakra egy gomb sem került. A kijelző a vízesés fantázianevet viseli, és gyakorlatilag majdnem 100 százalékban befedi az előlapot. Csak felül és alul van egy egészen vékony káva. 

A látványos képeket Brian Shen, a cég alelnöke osztotta meg a Weibón. Percekkel később a bloggerek és a média tagjai szintén elárasztották képekkel és videókkal a webet a készülékről és annak képernyőjéről. 

Sajnos az eszközről egyéb tekintetben nem sokat tudni, egyelőre csak a képernyőre koncentrált az Oppo. Ez a panel már jövőre megjelenhet élesben, vagyis az Oppo megint hoz majd valami izgalmas újítást. Többen felhívták viszont a figyelmet arra, hogy amennyire látványos egy ilyen kijelző, annyira nehézkes kézben tartani és használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.