Hirdetés

Elképesztően nagy fényerejű lesz az LG G7 ThinQ kijelzője



|

A 6,1 hüvelykes Super Bright kijelző közel kétszer akkora fényerőt garantál, mint amit a G6 vagy a V30 képernyője tud - ezt maga az LG árulta el.

Hirdetés

Bár az LG G7 ThinQ még nem mutatkozott be hivatalosan, a sok szivárgás után az LG úgy gondolta, jó ötlet megszellőztetni a készülék egyik legjobb tulajdonságát, a kijelzőt. 

Hirdetés

A G7 ThinQ ugyanis Super Bright kijelzőt kap, ami 1000 nites fényerőre képes. Ez lenyűgöző teljesítmény egy okostelefontól, ráadásul majdnem kétszer akkora értékről beszélünk, mint amire az LG G6 vagy az LG V30 képernyője képes. 

Mire jó a hatalmas fényerő? A szabadban és napsütésben is nagyon jól jön, hiszen a kijelző könnyebben lesz olvasható. Mindezek mellett nem kell rövidebb üzemidőtől tartanunk. Az LG szerint a tavalyi LG G6 kijelzőjéhez mérten az új panel fogyasztása 30 százalékkal kisebb. 

A kijelzőnek egyébként lesz belógó szenzorsávja, ezt a sajtóközleményhez mellékelt fotó is megerősítette. Ez nem túl meglepő, hiszen elég régóta vannak erről szivárgások. Végre azonban az is hivatalos, hogy az érzékelőszigetet a fekete sávokkal rendszerszinten lehet majd eltüntetni, ha valakit zavarna az új dizájn. 

A 6,1 hüvelykes Super Bright kijelző egyébként egy IPS LCD-panel, 3120 x 1440-es felbontással és 19,5:9-es kijelzőaránnyal. A panel tehát magasabb, mint a G6-ban volt. A DCI-P3-at 100 százalékban lefedi, vagyis világos és szép színeket kapunk majd, hat móddal és teljes testre szabhatósággal. 

Az eddigi információk hivatalosak, a pletykák pedig kiegészítik a hiányzó sorokat: Snapdragon 845-ös lapka, 4 GB RAM és 64 GB RAM, amire számíthatunk, dupla hátlapi kamerával, hátsó ujjlenyomat-olvasóval, jobb oldali bekapcsológombbal és bal oldali asszisztensgombbal. Az LG G7 ThinQ május 2-án debütál, New Yorkban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.