Hirdetés

Musk már péniszt méregetne Zuckerberggel kínjában, mert nagyon népszerű a Meta Twitter-klónja



|

Miközben a szolgáltatás őrült lendülettel robbant be, Musk vonalzót venne elő.

Hirdetés

A múlt hét folyamán indította be a Twitter-menekülteknek szóló szolgáltatását a Meta, amelyre egész egyszerűen, akár egy Instagram-fiókkal is lehet regisztrálni. A Threadsnek pont az a lényege, mint a Twitternek (rövid gondolatok, üzenetek közzétételére szolgál), és ugyan most még kevesebbet tud, legalább nem Elon Musk vezeti, ami sokaknak elég ahhoz, hogy átvándoroljanak, vagy legalább adjanak egy esélyt Zuckerberg szolgáltatásának.

A Quiver Quantitative mérése szerint egy hét alatt 100 millió felhasználó regisztrált, ami úgy különösen lenyűgöző, hogy az Európai Unióból egyelőre még nem lehet elérni a platformot trükközés nélkül.

Hirdetés

Azt már Zuckerberg is elmondta, hogy a 10 millió felhasználóhoz csak hét óra kellett, a növekedés azóta szakadatlan. Egyelőre a hashtagek támogatása hiányzik, csak mobilról lehet posztolni, illetve nem lehetséges a posztok időrend szerinti elrendezése, így a feed tetején nem az ismerősök, hanem márkák, influencerek népszerű bejegyzései jelennek meg, és majd a politika is előtérbe kerül, illetve állítólag a hírek sem lesznek elnyomva.

Mindeközben Elon Musk azt javasolta Zuckerbergnek, hogy kapjanak elő egy vonalzót, és nézzék meg, kinek nagyobb a pénisze.

Amennyi probléma van mostanában a Twitterrel, simán lehet, hogy a Threads el fogja halászni a felhasználókat, de korai még trónfosztást kiáltani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.