Hirdetés

Elképesztően népszerű az új Apple Watch



|

Még a várakozásokat is felülmúlták az új Apple Watch Series 4 okosóra eladásai.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, az Apple-ügyekben nagyon jól értesült elemző már a múlt héten megszellőztette, hogy az Apple Watch Series 4 előrendelései messze felülmúlták a várakozásokat. Az elemző most újfent olyan jelentést adott ki ,amely szerint nagyon kedvező eladások elé néz az okosóra. 

Hirdetés

A szakértő korábban arra számított, hogy az Apple okosórájából 2018-ban nagyjából 18 millió darab talál majd gazdára, és ennek az 55 százalékát teszi ki az új modell. A negyedik-generációs okosórát azonban annyira jól fogadták az emberek, hogy Kuo szerint az év végéig 19,5 millió Apple Watch is gazdára talál. 

Az eddiginél magasabb vételárak ellenére a felhasználókat nagyon érdekli az újdonág, amely extra funkciókkal és nagyobb kijelzővel támad. Mivel a Quantánál jelenleg is teljes gőzzel zajlik a gyártás, ezért előfordulhat, hogy itt-ott készlethiány jelentkezik a következő hónapokban. A Compal segítségének hála novemberben fokozzák a termelést. 

Mivel az Apple Watch közel jár az évi 20 milliós eladáshoz, ezért úgy néz ki, hogy az Apple számára az eddigi legjobb időszak jön el a viselhető eszközök piacán. Talán az is lehet, hogy az Apple a jelentésében lassan külön kategóriába sorolja a terméket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.