Hirdetés

Nem minden Galaxy S8 tok csodaszép



|

Az új 2Piece Cover még az iPhone-okhoz való Smart Battery Case-nél is... nos, jellegzetesebb.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ elképesztően jól sikerült és vonzó okostelefonok, talán a legszebbek, amik valaha készültek - sokan vannak ezen a véleményen. A szupervékony keret, a lekerekített sarkok, az üveg hátlap és a választható színek egyedülálló kombinációt jelentenek. 

Hirdetés

Természetesen az új zászlóshajókhoz sok új tartozék és tok is van. Az egyik azonban egyre több kritikát kap a felhasználóktól. Az általános vélekedés szerint még az iPhone-okhoz való Smart Battery Case-nél is csúnyább az újdonság. 

A 2Piece Cover nevű tokról van szó, ami két elemből áll, és a Galaxy S8 tetejére és aljára kell ráhúzni. A marketingszöveg szerint a tokok kiegészítő színárnyalatai egyedi mértani hangulatot adnak a Galaxy S8 dizájnjához. 

Igazából már a színpárosítások is kissé furcsán hatnak, a látvány és a hangulat pedig annál inkább. Ráadásul a kiegészítő a készülék hátlapját sem védi, vagyis aki tényleges védelmet szeretne a leendő drága készülékére, az inkább válasszon a valóban szép és minőségi további alternatívák közül.

Mondjuk a közönség reakciója elég eltúlzott ahhoz képest, hogy ez csak egy a sok kiegészítő közül. Akinek tetszik, megveszi, akinek meg nem, talál egy tonna másfélét, szóval kissé "vihar a biliben" jellegű az istenadta nép heves reakciója, de majd elül ez is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.