Hirdetés

Elképesztően sikeres a Honor okostévéje



|

Több mint 100 000 előrendelést kapott a Honor Smart Screen TV, pedig még csak holnap mutatják be.

Hirdetés

A Huawei a saját, 2019-es fejlesztői konferenciáján, sok más újdonság (például a nagyban megújuló EMUI 10 felület) mellett mutatja be Kínában a Honor első okostévéjét, a Honor Smart Screen TV-t. Ez a televízió azonban már a bemutatója előtt elképesztő sikernek bizonyult. 

Hirdetés

A vállalat számos kedvcsinálót tett már közzé a Smart Screen TV-vel kapcsolatban, bár a készülékről konkrét fotókat nem adott közre. 

Ennek ellenére az emberek annyira lelkesek, hogy már több mint 100 000 darabot rendeltek elő, még a bemutató előtt. Az elmúlt hetekben több Honor-rajongó kapott meghívót, amely szintén a tévéről árulkodott. 

George Zhao, a Honor vezetője annyit már elárult az első okostévéjükről, hogy a várva-várt és sokat pletykált HongMeng OS rendszert futtatja, benne egy HiSilicon Hongjun 818 rendszerchip dolgozik, és felugró kamerát is építenek bele. Holnap remélhetőleg mindenre fény derül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.