Hirdetés

Elképesztően sok csúcskészülék jön októberben



|

Októberben debütál az LG, a Google, a Razer, a Huawei és a OnePlus új zászlóshajója, 4-kamerás mobilt villant a Samsung és az új Surface gépek is bemutatkoznak.

Hirdetés

Mostanra körvonalazódott, hogy a legnagyobb gyártók mikor mutatják be a következő zászlóshajóikat és egyéb csúcshardvereiket. Október nagyon zsúfolt hónap lesz, legyen szó új okostelefonról, táblagépről vagy laptopról. Rengeteg új modell jelenik meg ekkor a boltokban, és rengeteg fontos újdonság debütál a jövő hónapban. 

Hirdetés

Mire számíthatunk?

Október 2-án a Microsoft nyitja a sort, méghozzá egy Surface gépekre koncentráló rendezvénnyel, New Yorkban. Elvileg a frissített Surface Laptop és az új Surface Pro jön, többek között. 

Október 4-én aztán befut az LG új zászlóshajója, a V40 ThinQ. Elvileg tripla hátlapi és dupla előlapi kamerát kap az új okostelefon. 

Október 9-én a Google is bemutatja az új csúcskészülékeit. A Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonokat talán új Pixelbook, frissített Google Home is kísérhetik. Pixel Watch biztosan nem jön, ezt maga a Google árulta el. 

Immáron hivatalos, hogy a Razer október 10-én mutatja be a Razer Phone 2-t. A szivárgások szerint ez szinte teljes mértékben azonos lesz az előddel, de frissített, erősebb hardvert kap. 

Október 11-én aztán a Samsung is mutat valami érdekeset, állítólag egy 4 hátsó kamerával rendelkező okostelefont. Ez biztosan nem a Galaxy X lesz. 

Október 16-án debütál a Huawei Mate 20 Pro, amely a kínai gyártó szerint az év igazi nagy durranása lesz

Egy nappal később, október 17-én a OnePlus 6T is megérkezik, vízcsepp alakú szenzorsávval, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. Jackcsatlakozó már nem lesz rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.